ESCOLA
|
POBLACIÓ
|
COMARCA
|
||
Escolàpies Igualada
|
Igualada
|
Anoia
|
||
PRIMER PLAT:
Cebes Farcides de l’Anoia
|
||||
INGREDIENTS
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Pelem les cebes i tallem la cua i el cul. Les
salpebrem i les posem al forn 15 minuts a 180 graus amb una mica d'oli.
Un cop cuites, les buidem amb un ganivet.
El que traiem, ho fem a trossets per al farcit. Ho
posem en una paella amb una mica d'oli, la botifarra, també trossejada, i els
espàrrecs.
Farcim les cebes que havíem buidat i hi posem
formatge per gratinar a sobre.
Sols queda coure-les 15 minuts més al forn, a la
mateixa temperatura.
|
|||
SEGON PLAT:
Cigronets de l’alta Anoia amb bacallà i espinacs
|
||||
INGREDIENTS
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
| |||
POSTRES:
Caprici de iogurt
|
||||
INGREDIENTS
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ
En el fons d’una copa de vidre disposarem, primer
de tot, la melmelada de kiwi, desprès una capa de iogurt de Veciana, un altre
capa de melmelada, en aquest cas de móra, una capa de iogurt de Veciana i,
per últim, la decoració segons les nostres preferències.
|
dimarts, 20 de febrer del 2018
Receptes - Escolàpies Igualada -
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada