dimarts, 20 de febrer del 2018

Receptes - Escolàpies Igualada -



ESCOLA
POBLACIÓ
COMARCA
Escolàpies Igualada
Igualada
Anoia

PRIMER PLAT: Cebes Farcides de l’Anoia

INGREDIENTS

  • Cebes grosses
  • Espàrrecs verds

  • Panses i pinyons

  • Botifarra crua

  • Formatge per gratinar

  • Formatge en crema

  • Sal, pebre i oli d'oliva









PROCÉS D’ELABORACIÓ

Pelem les cebes i tallem la cua i el cul. Les salpebrem i les posem al forn 15 minuts a 180 graus amb una mica d'oli.

Un cop cuites, les buidem amb un ganivet.

El que traiem, ho fem a trossets per al farcit. Ho posem en una paella amb una mica d'oli, la botifarra, també trossejada, i els espàrrecs.

A l'últim moment hi posem les panses, els pinyons, i el formatge en crema.

Farcim les cebes que havíem buidat i hi posem formatge per gratinar a sobre.

Sols queda coure-les 15 minuts més al forn, a la mateixa temperatura.








SEGON PLAT: Cigronets de l’alta Anoia amb bacallà i espinacs

INGREDIENTS

  • 300 g - Cigronets de l'Alta Anoia bullits
  • Bacallà dessalat (4 trossos)
  • 1 kg  - Espinacs
  • 1/2  - Pebrot vermell
  • 2  - Alls grans
  • 2 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal                                   
  • Aigua                           
  • Brou de coure els cigrons








PROCÉS D’ELABORACIÓ


  1. Bulliu els espinacs amb poca aigua i sal.
  2. En una cassola feu un sofregit amb els alls, el pebrot i els tomàquets.
  3. Afegiu-hi els cigrons i el bacallà.
  4. Sacsegeu la cassola i afegiu-hi una mica de brou de coure els cigrons.
  5. Deixeu que arrenqui el bull i en l’últim moment hi afegiu els espinacs.

 

POSTRES: Caprici de iogurt

INGREDIENTS

  • Una tassa de iogurt de Veciana
  • Dues cullerades de cafè de melmelada de móra
  • Dues cullerades de cafè de melmelada de kiwi
  • Una cullerada de sucre de canya
  • Una avellana recoberta de xocolata
  • Xocolata desfeta per decorar







PROCÉS D’ELABORACIÓ

En el fons d’una copa de vidre disposarem, primer de tot, la melmelada de kiwi, desprès una capa de iogurt de Veciana, un altre capa de melmelada, en aquest cas de móra, una capa de iogurt de Veciana i, per últim, la decoració segons les nostres preferències.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada